Alte Servicii

Flori/Decor

Aranjamente florale si decoratiuni

Florile, in aranjamente spectaculoase sau simple, au jucat mereu un rol important in decorarea ceremoniei si a receptiei. In functie de preferintele dvs, locatie si de stilul decoratiunilor, partenerii nostri de incredere va pot pune la dispozitie aranjamente florale deosebite. Oferta partenerilor nostri include:

 • Aranjamente florale
 • Decoratiuni baloane
 • Lumanari cununie/botez
 • Buchete de mireasa

Iar pentru cei care au nevoie de inspiratie, pagina noastra de Facebook are o galerie bogata de aranjamente florale luxuriante si buchete de flori incantatoare care va vor ajuta sa planuiti nunta de vis pe care v-o doriti.

Partenerii nostri de asemenea va pot oferi servicii de decorare a salii de festivitati in functie de dorintele si imaginatia organizatorilor, care implica decorarea meselor si scaunelor, realizarea de aranjamente florale, decorarea veselei si a tacamurilor, realizarea si plasarea cartonaselor cu numele invitatilor, decorarea intrarilor, a peretilor si tavanelor restaurantului cu diverse tipuri de decoratiuni, dupa cum impune situatia sau conform dorintelor dumneavoastra. De asemenea, putem oferi:

 • Carte pentru invitati (Guest book)
 • Decor pahare miri/nasi
 • Inscriptionari servetele
 • Inscriptionari pahare
 • Artificii profesionale
 • Marturii
 • Casute pentru dar
 • Fantana de ciocolata
 • Baloane cu heliu/aer

Cazare

Cazare

 

Din dorinta de a va oferi servicii de cea mai inalta calitate si de a crea evenimente unice si speciale, Sala de Festivitati Classic va poate pune la dispozitie camere cu o arhitectura deosebita si finisaje la inalte standarde de calitate care vor conferi festivitatilor organizate un plus de rafinament.

Sala de Festivitati Classic ofera oaspetilor sai camere unice, in care fiecare detaliu a fost atent conceput pentru a satisface si cele mai exigente gusturi.

Sonorizare

Sonorizare

Iluminare

Iluminare

 

Pornind de la selectia temei de culoare si aranjarea salii de festivitati in intima concordanta cu aceasta si culminand cu o explozie de lumini si culoare, Classic va transforma evenimentul dumneavostra intr-un spectacol extraordinar, distractiv si de neuitat.

Combinand sunete, lumini si videoproiectie cu focuri de artificii, fum, confetti si bule de sapun, evenimentul dumneavoastra va fi intensificat cu o experienta memorabila.

Locuri de Parcare

Locuri de Parcare

parcare

Pentru clientii nostri si invitatii dumneavoastra, Sala de Festivitati Classic asigura locuri de parcare pentru autovehicolele acestora.

Parcarea salii Classic poate acomoda in jur de 90 de masini pentru orice eveniment.

Invitatii dumneavoastra nu vor trebui sa-si faca griji in privinta locului de parcare sau securitatea masinii proprii. Parcarea situata in aproprierea salii face posibila lasarea in siguranta a autovehiculului pe durata sederii sau participarii la fesitivitatile organizate. Invitatii dumneavoastra se vor putea bucura de evenimentul dumneavoastra in timp ce noi vom avea grija de securitatea si bunastarea invitatilor si a dumneavoastra implicit.

Parteneri

Parteneri

parteneri

 

Daca sunteti doar tineri nebuni si nu doriti sa va pierdeti aceste clipe alergand pe la furnizori si alte firme “dubioase”, noi va putem recomanda o serie de vechi parteneri alaturi de care noi ne-am construit reputatia, dar si alte cupluri si-au organizat evenimentul de vis.

Seby Studio
contact@sebystudio.ro
0749.383.935© 2022 Sala de Festivitati Classic